Otäckt


Hemma / torsdag, februari 23rd, 2006

Den här veckan är moster J och hälsar på med vovven Mojo. Malva älskar vovven och han älskar henne.

Idag när vi kom hem från dagis skulle vovven bada (han var rejält skitig) och barnen hjälpte till. Efter en stund fick de för sig att de ville bada tillsammans med honom men det dröjde inte länge förrän Malva greps av panik och kastade sig om halsen på moster. När jag kom hörde jag att hon verkade ha svårt att andas. Tog henne snabbt och inhalerade med alla mediciner vi har åt henne och det gick bra. Hon var mycket medtagen och vi var ganska oroliga för henne.

Nu mår hon jättebra igen, är precis som vanligt och busar med vovven utan ”symtom”. Jag gissar på att hon har samma allergi som sin far, han tål en del hundar, men inte blöta hundar. Självklart kommer vi att vara uppmärksamma på detta nu i framtiden så det inte händer igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *