Öroninflammation


Hemma / måndag, juli 7th, 2003

Idag har jag kommit på orsaken till varför Malva skrek så häromdagen. Eller iallafall så misstänker jag det. Såg att det runnit var ur hennes ena öra. Öroninflammation… Ska be vår läkare kolla efter ärr när vi kommer dit, för sånt syns ju. Idag mår hon bättre. Har ingen feber men är snorig och hostar.
Jag började känna mig hängig igår men jag har ”bara” feber och är täppt i näsan än så länge. Håll tummarna för att jag slipper bli ännu mer sjuk. Juli är ju den mest hektiska månaden för oss.

Snart är det dags för Malvas dop. Jösses! Och vi har FORTFARANDE inte hittat dopklänningen! PANIK!!! Så vi måste (mot min vilja) hyra en klänning till henne. 🙁 Vill ju så gärna hitta våran! Vi vet att den finns någonstans hos min mamma… Grejen är den att den klänningen är min mamma, mina systrar, jag, Jasmine och Fanny (systerdotter) döpta i, så självklart vill jag att även Malva ska vara det. Men så ser det alltså ut att inte bli. *ledsen* Fast det skulle inte förvåna mig om vi hittar den och sen är den för liten. Den risken finns ju med tyvärr…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *