Vänt på dygnet


Hemma / torsdag, juli 3rd, 2003

Det är bara att inse. Jag har nog vänt på dygnet… Somnade inte förrän 4 i morse igen efter att ha suttit och pillrat med denna nya layout som jag är jättenöjd med. (Äntligen lyckade jag !) Vaknade dock vid 6 av Malva, som är genomförkyld och knappt kan andas, stackaren. Erik tog bilen och åkte runt i två timmar så hon (och jag) skulle kunna sova, för Malva är egentligen ett snällt barn som aldrig skriker.. men igår skrek hon hela kvällen och natten – ja till och med i sömnen. 🙁
Nu ligger hon på sin träningsmatta på golvet och sover, för på sidan eller magen går det bra att sova. Förstår inte varför hon inte kan vända sig i spjälisen? Nåväl, bara det känns skönt för henne är allt ok för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *