Hoppa till innehåll

Dag 1 – efter operation

Idag när jag kom till CIVA berättade de att Malva hade satt sig upp på kanten, ställt sig upp och tagit några små steg. (Med hjälp förstås)

Hon är fast besluten att få komma tillbaka till skolan fortast möjlig. Hon pratar om att komma tillbaka redan på måndag och jag har inte hjärta att säga att det inte kommer att ske. Hon vill fortsätta träna idag, men det får hon inte för läkaren. Hon får fortsätta imorgon. Idag ska hon bara vila.

Vi har kommit tillbaka till avdelningen och har fått lunch och vi har beställt strömming till middag. Här har de ingen vanlig sjukhus mat, utan här får man välja mellan 40 olika rätter och 8 olika efterrätter, som man beställer upp till avdelningen.

Jag är nog en dålig pws-mamma just nu, för hon får faktiskt efterätt till sin mat.

Malva vilar och sover mycket, fast hon inte vill. Hon är ganska förvirrad och blir arg när vi försöker förklara att det är onsdag och inte torsdag och att hon har sovit, så det är därför det känns konstigt, men nej. Det fungerar inte, så vi håller bara med henne istället. 😉

Och så vill hon träna och är bitter för att hon inte får, för hon tränade ju igår, på onsdagen och nu är det ju torsdag, så var tog dagen vägen?!

Hon är väldigt duktig på att säga till och be om hjälp. Det är sagt att hon ska vändas på var 3:e timme, men hittills har hon bett om det själv varje gång, och då innan tre timmar gått.

Av någon anledning så kan jag inte ladda upp bilder här, så jag hänvisar till min instagram eller facebook.

Publicerat iSjukhusbesök

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »