Vaccinerad


Hemma / fredag, november 13th, 2009

I onsdags fick Malva vaccination för Svininfluensan.

Vi har velat fram och tillbaka flera gånger huruvida hon skulle få den eller inte, med tanke på att vaccinet är nytt och inte tillräckligt testat, men till slut valde vi att vaccinera henne eftersom att denna influensa verkar sätta sig på lungorna, vilket hon har stora problem med vid vanliga förkylningar. Dessutom resonerar jag som så att även om hon nu får bestående biverkningar av vaccinationen, så har jag hellre henne i livet än att inte vaccinera och hon eventuellt skulle dö utan den. För tidigare har hon ju varit väldigt illa däran av sin förkylningsastma. Till och med vårdpersonalen säger att vi måste ringa 112 nästa gång… med tanke på att hon fick åka ambulans senaste gången, och då härjade inga influensor överhuvudtaget.

Biverkningar hittills har bestått av feber; 37,8 på torsdagen. Idag är det fredag och den ligger på 37,4 – 37,6. Hon mår jättebra för övrigt, så jag är inte så värst oroad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *