Trött & stressad


Hemma / fredag, juni 6th, 2003

Den här dagen blir ju rolig…
Satt uppe till midnatt och gjorde en engelsk version av Malva-sidan, samtidigt som jag väntade på att Erik skulle komma från jobbet, så när han kom hem så gick vi och la oss. Kunde inte somna så jag låg och läste till halv 2 på natten.

Klockan 3:15 vaknade Malva och tyckte att det var dags att vakna. (Säkert bara för attt jag sa till kuratorn att det är så skönt att hon sover hela nätterna…) Hon är sååå trött men vägrar att sova. 🙁 Eller, hon somnar i babysittern eller i mitt knä, men så fort jag lägger henne i sin säng blir hon tvärpigg. Så nu sitter hon i babysittern och suger på Bolibompadraken för att somna.

Och om ca 2½ timme vaknar barn nummer 2 och ska gå till dagis och jag är redan stressad över att om jag somnar om en timme, kommer jag att vakna i tid tills jag ska hämta henne från dagis klockan 11? Helt sjukt, jag vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *