Hoppa till innehåll

Hos läkaren

Så, idag var vi alltså på hab igen och träffade Malvas doktor. Gud vad hon är bra!! Hon verkligen tar sig tid och lyssnar på vad man vill få sagt, och så hjälper hon en mad ALLT!

Berättade om det här med att Malva är så känslig för kall luft, att hon blir hostig osv på en gång. Hon sa att det kunde vara Astma men att det är svårt att testa på så små barn. Hon skrev ut Nebunette och Bricanyl som vi ska inhalera när det blir jobbigt. Och om inte Bricanylen skulle hjälpa kan vi hämta ut Pulmicort istället. Hon tyckte som vi att vi inte ska behöva åka in till sjukhuset varje gång hon blir dålig och behöver inhalera, utan att vi ska kunna göra det själva.
På torsdag kommer sjukgymnasten hit och då skulle hon visa oss hur det fungerar.
Och sen skrev hon ut Daktacort, för Malvisen har väldigt röd rumpa just nu.

Annars var allt bra. Hon är som en 9 månaders i utvecklingen. Jag tyckte att hon vägde lite lite och har planat av lite på längden, men hon är symmetrisk och då är det inget att oroa sig för.

Vikt och längd vid 16 månader: 8030 gram (yay, vi spräckte 8 kilo!! ;-)) och 73 cm lång.

Jag sa även till att lägga till i vår journal att om det det kommer in fler barn med pws, så är det okej att de kontaktar oss om det är något de undrar över. Det tyckte doktorn var jättebra. 🙂

Publicerat iHemma

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »