Beviljat Vårdbidrag!


Hemma / fredag, mars 12th, 2004

Idag är den bästa dagen på riktigt länge!!

Posten kom med tre gröna ”brev” från försäkringskassan. I två stod det att beloppen skulle utbetalas inom en vecka. 🙂 Så jag tänkte att jag skulle kolla på kontot om det kommit in några pengar, men så ringde min pappa och talade så jag hann inte med det. Och vi pratade om vår urkassa ekonomi och han sa att han skulle skicka över lite pengar så vi klarade helgen (har typ ingenting hemma) så när vi la på så gick jag in på Nordea och kollade, och jag hade PENGAR på kontot!!! MYCKET pengar dessutom! Har aldrig haft så mycket på kontot förr så jag förevigade det med kameran. 😉

Så jag fick ringa upp min pappa och säga att han inte behövde sätta in några åt oss. Åhh vad bra det känns!!! 🙂 🙂 Jag är så glad att jag saknar ord! 🙂

Så idag ska vi fylla frysen med massor med mat! Jippi!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *