Hoppa till innehåll

På gång…

Har inte skrivit på ett tag nu. Det händer ganska mycket men man har aldrig tiden att sätta sig ner och skriva av sig liksom.

Malva är på gång att börja gå. Hon kan ju gå med stöd, men hon har gått 2½ steg utan! Och ibland så står hon pall om hon är koncentrerad på något, som att hålla något i handen. Vi har nyligen köpt hennes första par skor, men de är lite svåra att gå i tycker hon, men det går framåt.

Talet är det lite si och så med. Hon ”talar” mycket, men man förstår inte så bra vad hon menar, men bara man svarar så är hon nöjd. 😉 Hon uttalar inte orden helt utan ”lampa” blir ”mma”, ”tavla” blir ”la” och ”gröt” blir ”ööt”, som några exempel. Men huvudsaken att man förstår lite iallafall.

Hon har varit förkyld några gånger nu, men det har vi styrt upp med Pulmicort. Känns jättebra att det verkligen funkar! Så nu slipper vi åka in till sjukhuset och inhalera. Superbra.

Det enda jag kan ”klaga” på just nu är att hon går lite dåligt upp i vikt, men det kanske jag får äta upp senare. 😉 En annan sak är att hon börjat få hemska blåmärken då hon slår sig. Vet att en del med pws får det, att det är vanligt. Men jag tycker att det är lite läskigt iallafall.

Publicerat iHemma

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »