Var är min goa unge?


Hemma / torsdag, december 16th, 2004

Jag undrar var min goa och glada lilla tjej har tagit vägen.
Eller, det är inte det egetligen, för hon är en go och glad tjej, men den senaste veckan har hon protesterat mot allt. Skriker och gapar och svarar ”Nej” och skakar på huvudet om man frågar henne något. Inte jämt som sagt, men ofta.
Trots… är det inte för tidigt? Jag minns inte hur det var med Jasmine. Tur är väl det kanske. 😉
Min lilla bebis börjar bli stor.

Hon blir vansinnig om det inte blir som hon har tänkt det, eller om vi inte går ut på stört och leker.
Då lägger hon sig platt på golvet och skriker i högan sky, och säger man åt henne att sluta, så skriker hon ännu högre och säger ”Nej” och skakar på huvudet. Hon är så arg!
Och i och med att hon inte kan prata och tala om vad som är fel gör ju det hela mycket svårare att förstå varför hon är arg. Hon är frustrerad och jag blir frustrerad för att jag inte förstår henne.

Men emellanåt är hon sitt vanliga glada jag. Pussas och kramas och är genomgo. Tur är väl det. 😉

Vi har köpt Teckenhatten nu så att vi ska försöka kommunicera med henne lite lättare. Vi har egna ord för saker just nu som (kanske) bara vi i familjen förstår. Tex äta, hungrig, törstig, byta blöja, gå ut, etc. Men det går ganska bra för tillfället, eller ja, så vida hon inte blir så där arg då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *