Inget nytt


Hemma / torsdag, april 7th, 2005

Jag har inte skrivit på väldigt länge, men det händer inget speciellt just nu. Malva utvecklas bra och har börjat springa lite smått. Vi har sökt förlängt vårdbidrag och hoppas att vi får det med.
Malva är fortfarande kraftigt försenad vad det gäller talet. Hon bubblar på med sitt eget lilla språk. Hon försöker säga saker, tex ”god da, god dag” (hälsa)men det låter mest som ”jaa jaa”. ;-)Idag var vi på sjukhuset för att prata med en läkare om tillväxthormon.
Malva har stannat av på längden och ligger nu på -3 i kurvan. Upp i vikt går hon, men än så länge är det ingen fara, men vi måste nu börja se över hennes mat lite mer noggrant, för det har vi inte gjort tidigare. Vi kom iallafall överrens att de ska göra en utredning på Malva i höst, då vi får ligga inne under en natt så de kan ta prover och sen efter vad de visar så ska hon eventuellt börja med tillväxthormon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *