Flytt


Hemma / tisdag, juli 19th, 2005

Nu var det ett tag sen igen sedan jag uppdaterade vår vardag.
Inget direkt nytt har hänt med Malva, därför är det glest mellan uppdateringarna.Vi har äntligen flyttat till en ny lägenhet nu, så Malva har fått ett eget rum. Hon tycker att det är jätteroligt. I höst ska hon börja på dagis och det ser vi fram emot. Hon behöver få komma ut och få lite annan stimulans. Talet är detsamma, men hon har äntligen lärt sig att säga Mamma och Pappa. För övrigt kommer det små olika ord, men de upprepas inte så hon fortsätter med sitt egna språk. Vi har fått bekräftat att jag kan börja på TAKK-kurs i höst (Tecken som stöd). Trots att hon inte kan prata så är hon mycket medveten om saker och ting och hon förstår allt man säger. Ofta blir hon frustrerad när vi inte förstår henne, men ber man henne visa vad hon vill så blir det lättare och hon lugnar sig.

Vi har börjat att dra in på maten nu, hon får bara lätta produkter med lite fett och socker för hon har mullat på sig och ökat snabbt i vikt de senaste månaderna. Är vi osäkra på något har vi kontakt med dietist och det känns jättebra att få råd och tips.

I övrigt har vi upptäckt att hon är en Emil, för hon pillar på ALLT! Hittar på bus hela dagarna, vilket kan vara mycket tärande på en trött stackars mamma. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *