Hoppa till innehåll

Födelsedag

Igår fyllde Malva 3 år!
Tänk att tiden har gått så fort. så mycket vi gått igenom med vår lilla tjej och nu är hon stor och klarar av så mycket. För tre år sedan så här dags undrade vi vad som var fel med vår nya familjemedlem och nu är vi så glada och lyckligt lottade som har en så fin och speciell liten tjej.
Vi är inte ledsna över att hon har PWS, för utan det skulle hon inte vara den hon är. Vilket är världens goaste och charmigaste tjej!Inskolningen på dagis har gått jättebra. Hon stormtrivs och vill inget hellre än att gå dit och leka med barnen. Hon har inte gråtit en enda dag, hon vinkar glatt när jag ska gå. Värst har det varit för mig, jag har haft en hemsk separationsångest men det börjar ge sig nu när jag ser hur bra hon mår över att få vara med andra barn och vuxna. Men så är det nog när man spenderat varje vaken minut med en och samma person under så lång tid.

Idag fick jag ett roligt mail från Nalles Resa. Det går ut på att en nallebjörn startar från någonstans i Sverige och ska på genomresa till ett specifikt mål, som i detta fall till Malva. Om Du ser en ensam nalle någonstans, sätt dig och prata lite med den och kanske är det just Du som hjälper nallen hem till henne.

Publicerat iHemma

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »