Hoppa till innehåll

Två trötta föräldrar

Jag och Erik sover nästan 12 timmar i sträck natten till lördag. Minns att jag tänkte titta på ”V” men somnade vid 19-tiden och vaknade till runt 22, för att sedan somna om och vakna halv 8 på lördagen.

En sköterska kom in för att ta HB på mig, för jag var jätteyr… och det var nere på 86! Hon sa att om det låg runt 80 var man tvungen att få blod, men hon hoppades att jag skulle slippa och gav mig järntabletter istället.

När vi tittar till Malva lite senare mår hon lite bättre än tidigare. Hennes HB har gått ner och sockret är bra, men hon har svårt att hålla temperaturen. Hon har gått upp till 2415 gram efter sondmatning.

På eftermiddagen får jag ta upp henne när hon ska äta. Hon söker och slickar lite på mitt bröst medan Erik sondmatar med sprutan. Sedan kräks hon en massa slem så doktorn suger upp det ur hennes hals. Malva läggs tillbaka i kuvösen och hon somnar ganska fort.

Erik skjutsar mig i rullstolen till kiosken och när vi kommer tillbaka till ”vårt” rum på BB så ska jag få en immuniseringsspruta. För det visar sig att även den här tjejen är positiv.

Jag ber även barnmorskan att kika på mitt klipp och mina stygn för jag tycker att jag blöder så kraftigt därifrån. Men hon säger att allt ser jättefint ut.
Så vi går och vilar oss tills det är dags att titta till Malva igen.

Publicerat iSjukhusbesök

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »